Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Bilgilerin Kullanılması ve Korunması

Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, T.C. Kimlik numarası e-posta, telefon v.b. iletişim bilgileri hizmetlere erişilen tarih ve saat, donanım, yazılım ve internet tarayıcınız, dil ve konum bilgileri, gerçekleştireceğiniz işlemlerle ilgili yazışmalarınız) işlemekteyiz.

Yukarıda belirtilen  Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş tarafından işlenen kişisel verileriniz çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Topladığımız kişisel verilerinizi aşağıdaki belirtilen amaçlar dahilinde kullanabiliriz:

  • Kayakapı bünyesinde yapmış olduğunuz rezervasyonları tamamlamak ve yönetmek,
  • Rezervasyonunuz ve diğer ürünlerimizle ilgili sorularınıza ve taleplerinize en iyi şekilde çözüm üretebilmek için başta çağrı merkezimiz olmak üzere çeşitli müşteri hizmetleri faaliyetlerinde bulunmak,
  • Rezervasyonunuz sırasında temin ettiğimiz kişisel verilerinizi kullanarak, size paketinizle ilgili ürün ve hizmetleri göndermek, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak ve promosyon faaliyetlerimizi yönetmek ve sizi promosyonlarımızdan yararlandırmak,
  • Rezervasyon, soru ve taleplerinizle ilgili paylaşmış olduğunuz e-posta, telefon vb. iletişim bilgileriniz üzerinden sizinle iletişime geçmek,
  • Gerçekleştireceğimiz pazar araştırmalarına izin verdiğiniz ölçüde katılımınızı sağlamak,
  • Hizmetlerimizin kalite ve işlevselliğini arttırmak, kullanıcı deneyiminizi geliştirmek, web site ve uygulamalarımızı sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda kişiselleştirmek,
  • Platformumuz üzerinden gerçekleştirilecek işlemler ile ilgili risk değerlendirmesi yapmak ve güvenliği sağlamak, yasa dışı eylemlerin gerçekleştirilmesini önlemek,
  • Bizimle gerçekleştirdiğiniz sözleşmelerin tamamlanmasını ve yerine getirilmesini sağlamak,

Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik verileri (tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), anonim hale getirilerek dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanmasına yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında Kayakapı  bünyesinde kullanılmaktadır.

Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş., yukarıda belirtilen kişisel verilerinizi bazı durumlarda üçüncü kişiler ile paylaşabilir. Söz konusu üçüncü kişiler aşağıdaki gibidir:

  • Üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları: Kişisel verilerinizi işleme almak için üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz. Söz konusu hizmet sağlayıcılar tarafımızca öngörülen gizlilik koşullarına tabidir ve aktarım amacı dışında kişisel verilerinizi kullanamaz.
  • Ödeme sağlayıcıları ve finansal kuruluşlar: Ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş. üçüncü taraf ödeme sağlayıcıları ile çalışabilir. Ödeme ve geri ödeme taleplerinin işleme alınması için bazı hallerde, ödeme sağlayıcı ve finansal kuruluşlar ile kişisel verilerinizi paylaşmamış gerekebilir. Suç gelirlerinin aklanması ve terör finansmanının önlenmesi ile ilgili öngörülen yükümlülükler kapsamında da kişisel verileriniz üçüncü taraf ödeme sağlayıcıları ve finansal kuruluşlar ile paylaşılabilir.
  • İş ortaklarımız: Ürün ve hizmetlerimizin tanıtım ve dağıtımını yapabilmek için dünya genelinde çalıştığımız iş ortaklarımız bulunmaktadır. Söz konusu iş ortaklarımız tarafından sunulan hizmetler, kendi web sitelerimize ve uygulamalarımıza entegre edilmiş olabilir. Söz konusu iş ortakları size reklam gösterebilir ve/veya ürün ve hizmetlerimiz iş ortaklarımızın web site ve/veya uygulamaları ile entegre edilmiş olabilir.
  • Yetkili makamlar: Kişisel verileriniz, resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş., yukarıda belirtilen kişisel veriler haricinde bilgisayar, tablet, mobil cihaz vb. cihazlarınızın tarayıcısına yerleştirdiği teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (cookies) vasıtasıyla, site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir rezervasyon deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler, internet sitelerini zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığını, bir kişinin herhangi bir internet sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde etmek ve sizin için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmış olup bu amaçlarla da kullanılmaktadır.

Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş olarak, birinci parti ve üçüncü parti çerezleri kullanmaktayız. Tarayıcıların çoğu çerezlere en başından “izin” verilmiş şekilde ayarlanmıştır. Tarayıcı ayarlarınızı gözden geçirerek, çerezlerin kullanımına son verebilir, mevcut çerezleri her zaman silebilirsiniz.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan misafirlerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla opsiyonel olarak 3D Secure uygulaması ile alınmaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin hweb.com ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş. ile paylaştığınız kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik gerçekleştiğinde ve/veya söz konusu kişisel veriler güncelliğini yitirdiğinde lütfen aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizi güncelleyiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (“Kanun”) kapsamında size tanınmış olan haklardan her zaman yararlanabilirsiniz.

 

Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır.

 

Kayakapı Turizm Yat. Tic. A.Ş. aşağıdaki iletişim detaylarından ulaşabilirsiniz.

 

Telefon: +90 384 341 8877

E-mail: contact@kayakapi.com